Het carrière evenement voor automotive & mobiliteit

Benieuwd naar dé topwerkgevers in de automotive & mobility? Wil jij je droomstage of -baan vinden? Je talenten kennen en inzetten? Kom dan naar de Talent Fair op zondag 16 april van 13 tot 16 uur, Autocampus Helmond. Deelname is gratis, dus meld je snel aan!
Ik wil erbij zijn

Wat kan je verwachten?

Waar?

Automotive Campus in Helmond.
De Automotive Campus is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Gratis parkeren is mogelijk.

Wanneer?

De Talent Fair zal plaatsvinden op zondag 16 april 2023 van 13:00 tot 16:00 uur.

Voor wie?

Voor (bijna) mbo, hbo en wo afgestudeerde en (jonge) professionals met (interesse in) een carrière in automotive & mobiliteit.

Kosten?

Geen! We raden je wel aan om je vooraf aan te melden om zo eventuele rijen bij de ingang te vermijden. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail en aanvullende informatie over het programma.

Vind en scoor je droomstage of -baan

Op Talent Fair maak je kennis met topwerkgevers in mobilitity en automotive. Zowel grote bedrijven, als startups, zijn op zoek naar talent zoals jij.

Meet & Match: vind een baan of stage die échte bij je past

Onze Talent Coaches matchen je met de juiste werkgevers. Ontdek met welke topwerkgevers jij een match hebt en ga direct in gesprek met deze werkgevers.   

Binnenkijken bij topwerkgevers en scholen

Wil je weten hoe het is om te werken of te studeren op de Automotive Campus? Pak je kans en kijk binnen bij meer dan 15 topwerkgevers op de Automotive Campus. Ben je nieuwsgierig welke opleiding bij je past?

Ontdek de nieuwste innovaties

Hoe verandert innovatie de toekomst? Wat werkt? En wat niet? Studententeams en bedrijven delen hun nieuwste ontwikkelingen en inzichten tijdens interactieve demo’s

Ontmoet de beste studententeams

Ontmoet de beste studententeams

Meerdere studententeams strijden om de KIVI award. De KIVI Engineering Student Team Award is een aanmoedigingsprijs voor de beste studententeams. De uitreiking vindt plaats tijdens Talent Fair.
Onderstaande studenten teams doen mee en tonen ‘smart & sustainable innovations’:

  • Electric Superbike Twente
  • Green Team Twente
  • Robo Team Twente
  • Solar Team Eindhoven
  • Eco-Runner Team Delft
  • Forze Hydrogen Racing Delft

Ben jij erbij?

Ik wil erbij zijn

Lang verhaal kort

Wat: Talent Fair is hét carriere evenement voor automotive & mobiliteit
Waar: Automotive campus in Helmond. De Automotive Campus is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je kunt bij ons gratis parkeren.
Wanneer: Zondag 16 april van 13:00 tot 16:00 uur
Voor wie: Voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (jonge) professionals met (interesse in) een carrière in de automotive & mobiliteit.
Kosten: Geen! We raden je wel aan om je vooraf aan te melden om zo eventuele rijen bij de ingang te vermijden. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail en aanvullende informatie over het programma.

Je bent in goed gezelschap

Vragen over de Talent Fair of wil jij erbij zijn?

Ik wil erbij zijn

Je kunt altijd bellen, appen of mailen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur via (06) 18 59 10 03. Een e-mail kun je sturen naar talentfair@helmond.nl